Gerlachusbier
Image default
Eten en drinken

Heerlijke catering in Hengelo

Op Zoek naar een snelle catering in Hengelo of omgeving? Dan zit je bij ons op het juiste adres. Bij ons kun je heerlijke maaltijden regelen. Dat is ideaal wanneer je iets organiseert. Denk hierbij aan een verjaardag of een vergadering van het bedrijf. De kans is groot dat hier heel wat mensen op afkomen. Om voor al die mensen in je eentje te gaan ploegen is niet te doen. In dat geval ben je zeker wel heel wat uren bezig. Maak het jezelf daarom makkelijk door onze catering in Hengelo in te schakelen. Daarmee bespaar je jezelf een hoop tijd en energie. Die kan je dan weer in andere organisatorische zaken stoppen. Wij zullen ervoor zorgen dat al jouw gasten zullen genieten van een heerlijke smaakbeleving.

De keuze is reuze

We vinden het belangrijk om als catering in Hengelo veel keuze aan te bieden. Door veel mogelijkheden aan te bieden kunnen we iedereens wens in vervulling laten gaan. Zat je te denken aan een vleesbuffet? Of zat je toch meer in de richting van een oer-Hollandse stamppot te denken? De Indische keuken is anders ook heel erg lekker! Wat je ook in gedachte hebt, wij zullen het als catering in Hengelo voor je regelen. Daarom is de keuze bij ons reuze. Verder houden we ook graag rekening met dieetwensen en voedselallergieën. Als je dat van tevoren aangeeft is dat voor ons geen probleem.

Kwaliteit waarborgen

Het is voor onze catering in Hengelo belangrijk dat we goede kwaliteit leveren. Dit kunnen we alleen maar doen met behulp van onze gespecialiseerde koks. Dezen zijn allemaal een kei in hun vak. Verder maken deze koks gebruik van ingrediënten met hoge kwaliteit. Deze combinatie van goede koks en goede ingrediënten zorgt ervoor dat onze catering in Hengelo keer op keer weer goede kwaliteit kan leveren.