Gerlachusbier
Image default
Bedrijven

Steeds meer mensen doen aan private dining

 

Private dining, oftewel een heuse kok aan huis laten komen, is steeds gebruikelijker. Dat is in Nederland zo, maar ook daarbuiten. Zeker in de coronaperiode waarin de horeca op dit moment nog helemaal dicht is zoekt men graag naar een alternatief. Een private dining kan dan de ideale oplossing zijn. Want zeg nu zelf, als er iemand jarig is of je hebt iets te vieren is het toch leuk om er iets speciaals van te maken? Een private dining is een ware beleving en ook zeker iets wat je lang bij zal blijven. Niet gek dus dat je het steeds vaker ziet.

 

Zelf een kok aan huis regelen

Je kunt eenvoudig zelf een kok aan huis regelen. Woon je in een stad is dit helemaal simpel. Ga naar Google en zoek op ‘Kok aan huis groningen’ of ‘Kok aan huis Amsterdam’. Afhankelijk van waar je woont natuurlijk. Woon je niet in de stad, zoek dan naar een kok aan huis in een stad die in de buurt ligt. Waarom je een kok aan huis moet regelen? Ten eerste krijg je al het eten rechtstreeks op je bord, zo vers als maar kan. Jij en je gezelschap kunnen ook bepalen wat jullie voorgeschoteld krijgen, zo eet je altijd iets wat je kent of tenminste wilt proberen. Vaak zal het ook niet blijven bij een enkel gerechtje, maar krijg je tenminste 3 gangen. Ook moet je weten dat privé koks vaak echt specialisten zijn in wat ze doen. Ze hebben vaak op hoog niveau gekookt of doen dat nog steeds.

Verder kun je ook je eigen muziek afspeellijst op de achtergrond laten afspelen. Dit alles beleef je vanuit je eigen woon- of eetkamer. Al met al complete luxe die je nergens anders krijgt. Een extra bonus is dat je na afloop niet eens je handen vies hoeft te maken om de afwas te doen, dit wordt allemaal voor je gedaan.

 

Prijs

Let wel even op wanneer je gaat zoeken naar een kok aan huis in Groningen of elke andere stad dat je kijkt naar de prijs. Niet alle koks hanteren dezelfde prijs, hier zit wel degelijk een verschil in.

 

 

https://chefstbl.com/kok-aan-huis-Groningen/