Gerlachusbier
Image default
Gezondheid

Verschillende smaken pouches

De tijd dat er alleen maar pouches verkrijgbaar waren met standaard pepermunt smaken, is voorbij. Er zijn tegenwoordig niet alleen heel veel merken verkrijgbaar, maar ook veel verschillende smaken. Sommigen daarvan lijken op de pepermunt variant, anderen zijn compleet anders. Denk bijvoorbeeld aan fruitsmaken, of een combinatie van fruitig en fris. Maar ook aparte smaken zoals Pina Colada, drop of cola. Er zijn zelfs pouches verkrijgbaar die naar tabak smaken, zonder dat er tabak in zit. Inmiddels zijn pouches verkrijgbaar in vele internationale webshops en zijn er ook groothandelaren zoals het Rotterdamse NG Pouches.

Veel verschillende smaken

Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar, waarbij het ene merk er uiteraard meer heeft dan de ander. Zo zijn er merken die ervoor kiezen alleen fruitsmaken te verkopen, of juist dicht bij de pepermunt smaak te blijven. Weet je nou niet zo goed wat je lekker vindt? Dan kun je er ook voor kiezen een proefpakket aan te schaffen. Het merk Lyft heeft deze in zijn assortiment, zodat je zelf alle smaken uit kan proberen om er zo achter te komen wat je lekker vindt.

  • Lime
  • Liquorice
  • Winter Chill
  • Freeze
  • Ice Cool
  • Mint
  • Tropic Breeze
  • Lime Strong

Bij andere smaken van andere merken kun je denken aan mint, koffie, fruit, snoep en drank smaken. Zo zijn er de smaken Espressino Mini Dry Strong, Smooth Mint, Royal Purple, Melon, Eucalyptus en nog vele anderen. Door de smaken uit te proberen weet je snel genoeg of dit een smaak is die bij je past, of dat je nog even verder moet zoeken.

Verschillende sterktes

Zoals je merkt is er dus voor iedereen wel een geschikte smaak te vinden. Ook is het zo dat de pouches verkrijgbaar zijn in verschillende sterktes. Dit is ideaal wanneer je graag wil minderen met de nicotine. Je kan kiezen voor pouches met een hoog nicotine gehalte, maar ook een hele lege. Op deze manier kun je heel makkelijk je nicotine afbouwen en uiteindelijk eindigen bij nicopods waar geen nicotine in zit.