Gerlachusbier
Image default
Gezondheid

Bij bewegingsklachten gauw naar Fysio Ede

Heeft u vastzittende spieren, ga naar Fysio Ede. Daar helpen ze u gegarandeerd van uw klachten af. Want klachten over ons bewegingsapparaat, pijnlijke spieren, vastzittende nek, stramme knieën, met al dit soort klachten weet Fysio Ede wel raad. Gewoon een kwestie van bellen of contact zoeken per mail om een afspraak te maken en dan wordt u ingepland. Een consult is zo geregeld. En vaak al op hele korte termijn. Want vooral als je serieuze klachten hebt heb je vak niet zoveel geduld en wil je gewoon snel geholpen worden. Dat snappen ze bij Fysio Ede heel goed. Er werken een aantal zeer professionele fysiotherapeuten.

Een hele stap, naar de fysiotherapeut

Nou, dat valt wel mee hoor. Een bezoek aan bijvoorbeeld Fysio Ede is niet leeftijdsgebonden, het maakt niet uit of u man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is welkom, en er wordt alles aan gedaan om u van uw klachten af te helpen. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Sportblessures, maar ook heel veel andere klachten krijgen de fysiotherapeuten op hun bordje. Gelukkig zijn ze allemaal gekwalificeerd en zeer deskundig. Als u een fysiotherapeut in de buurt zoekt, bij Fysio Ede zit u altijd goed.

Natuurlijk komen er ook wel eens klachten voor die niet zomaar verholpen kunnen worden. Of die alleen met oefeningen thuis echt goed verholpen kunnen worden. En niet iedereen heeft de zelfdiscipline om thuis trouw de voorgeschreven oefeningen te doen. Zeker niet als er thuis geen controle is door partner of kinderen. Dan schiet het er makkelijk bij in. Terwijl oefeningen vaak ongelooflijk belangrijk zijn. Dat ondersteunt de behandeling van de fysiotherapeut. Bovendien worden niet door elke verzekeraar alle behandelingen vergoed. Het ligt er ook aan hoe u verzekerd bent. Het is goed om dit toch even te checken.