Gerlachusbier
Image default
Bedrijven

Een barbecue op locatie organiseren

Het organiseren van een barbecue op locatie heeft nogal wat voeten in de aarde. Je hebt barbecues nodig, eten, drinken, aankleding, borden, bestek, glazen en nog veel meer. Ben je bijvoorbeeld van plan een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft te organiseren met een barbecue, dan is dat nogal wat werk. Dit werk kun je beter uitbesteden aan een bedrijf dat hier heel veel ervaring mee heeft, zodat jij je op andere zaken kunt richten. Barbecue Catering is zo’n bedrijf. Schakel je hen in, dan wordt de barbecue en alles wat erbij komt kijken gewoon aan huis bezorgd, met zelfs een gratis kok erbij! 

Verschillende smaken bij een barbecue op locatie

Wanneer je een barbecue op locatie organiseert, krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan smaken bij je gasten. Wat de één lekker vindt, vindt de ander verschrikkelijk. Bij Barbecue Catering weten ze hier goed mee om te gaan. Daar kun je namelijk kiezen uit verschillende barbecuepakketten met veel variatie, zowel in smaak als budget. Buiten deze pakketten is er uiteraard ook van alles mogelijk. De barbecue wordt helemaal naar jouw wensen aangepast, zodat iedereen kan genieten van heerlijk eten zonder gedoe. Dat gedoe wordt weggenomen doordat Barbecue Catering zorgt voor gekoeld transport van het eten, servetten, bestek en wegwerp borden van biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast wordt uiteraard ook de gasbarbecue meegenomen met het benodigde gereedschap, de gasfles en gas. Na de barbecue wordt alles ook weer schoongemaakt. Zo worden alle zorgen tijdens de barbecue uit jouw handen genomen en kun jij volop genieten van het eten, het drinken en de gasten. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is erg belangrijk. Zoals al eerder benoemd, neemt Barbecue Catering borden en bestek mee van biologisch afbreekbaar materiaal, dit materiaal is na gebruik honderd procent composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Daarnaast wordt al het eten en de andere producten efficiënt ingekocht, zodat er minder moet worden weggegooid. Ook de inkoop van zoveel mogelijk lokale en/of duurzame producten draagt bij aan een beter milieu. Dit neemt nog meer rust mee voor jou als gast en op die manier kun je extra genieten van je barbecue.