Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

Wokrestaurant in Elst

 

In wokrestaurant Eastern Plaza in Elst kunt u terecht voor lekkere Aziatische gerechten. De grote verscheidenheid aan bereidsmogelijkheden en ingrediënten maken dat u altijd weer iets nieuws kunt proberen. Laat uw vis bakken op een Teppan Yaki bakplaat of laat uw groenten wokken voor een rijke smaaksensatie. Of kies voor gestoomde voorgerechten zoals Dim Sum, gevuld met gamba, varkensvlees of kip. Of neem een traditionele tomatensoep voor de echte liefhebber om de goed de smaak te pakken te krijgen.

Met de Sushi Take Away is het overigens een optie geworden om thuis evenzeer van onze kookkunsten te genieten. Maak een selectie van de sushi die u wilt hebben en u kunt bij u thuis van dit heerlijke vis- en rijstgerecht genieten. Er is keuze uit vier verschillende soorten en u krijgt er vijf per soort. Als u voor de XXL variant kiest krijgt u zelfs twaalf typen mee.

Bent u een vaste klant van ons wokrestaurant in Elst? Overweeg dan de VIP kaart. Hiermee kunt u sparen voor aantrekkelijke kortingen. Reserveer daarom snel bij Eastern Plaza en ga uit eten bij ons Aziatische wokrestaurant te Elst.

Sushi Take Away

Met de Sushi Take Away van ons wokrestaurant voor regio Elst haalt u de allerlekkerste rijsthapjes in uw eigen woning of op uw werk. Er is keuze uit een Medium Dish met 4 soorten van 5 stuks. De Large Dish bevat 6 typen, de Extra Large 9 en de Extra Extra Large Dish heeft er 12. Zo valt er te kiezen uit Urimaki, Nigiri, de Maki variant, de Gunkan, de Sashimi en de Temaki gerechten. Dit bevat zalm, tonijn, maar ook groeten, komkommer, ziewier en meer. Bestel nu bij ons Oosterse restaurant in omgeving Elst.

Spaar met uw VIP kaart

Sparen bij wokrestaurant Eastern Plaza te Elst was nog nooit zo gemakkelijk. Haal de VIP spaarkaart en u krijgt kortingen op al onze gerechten. Met 500 punten kunt u bij de volgende keer wokken een korting krijgen van €15, bij 1000 punten ontvangt u €35 aan korting en bij 1500 zelfs €60. Reserveer nu bij Eastern Plaza en eet een heerlijk Aziatisch hapje in ons restaurant in Elst.