Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

De eerste indruk

De eerste indruk is de indruk die je niet meer kan veranderen. Zie je er per ongeluk minder charmant uit op dat moment, heb je geen make up op gedaan, heb je net geknoeid op je shirt of vind je de outfit die je eigenlijk aan had naar je welkt toch eigenlijk te verschrikkelijk. Dat is dan jammer, want een eerste indruk kan je niet echt meer veranderen. Toch is het zo dan men niet als eerste naar je kleding kijkt, of kijkt naar wat je draagt, of hoe je haar zit. Toch kijkt iedereen vaak eerst nog naar de ogen. Als je van jezelf vind dat je niet van die hele mooie ogen hebt, dan kan je hier natuurlijk wat aan doen. Een beetje mascara en oogschaduw doen wonderen. Toch helpt dat niet voor iedereen.

Het kan namelijk maar goed zo zijn dat je overtollige huid op je oogleden hebt waardoor je oogleden zijn gaan hangen waardoor je een minder opgewekte en frisse blik hebt waarmee je men aan kijkt. Dit kan zeer vervelend zijn, want het kan prima zo zijn dat jij je geweldig voelt, je bent wakker, vrolijk en je hebt zin in de dag. Maar je collega’s vragen zich eigenlijk af of je niet overmatige oververmoeid bent. Het kan zijn dat dit komt door hangende oogleden. En dat is jammer, maar er kan wat aan gedaan worden waardoor je af bent van die altijd vermoeide blik in je ogen.

Je kan een ooglidcorrectie herstel uit laten voeren. Hierbij wordt er een klein stukje overtollige huid weg gesneden bij het bovenste ooglid, waardoor er geen overtollig hangende huid meer te zien is. Men snijdt precies voldoende af om je ook nog op een normale manier te laten sluiten. Om te zien hoe het eruit ziet kan je ooglidcorrectie voor en na foto’s bekijken. Je ziet duidelijk het verschil van een veel opgewektere blik.

http://faceland.nl/