Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

Big Green Egg accessoires maken het nog leuker

 

Misschien ken je de Big Green Egg reeds, dan hoeft er niet meer uitgelegd te worden dat dit een fijne barbecue is en zelfs veel meer dan dat. Met de inmiddels beschikbare Big Green Egg accessoires wordt deze manier van koken nog interessanter en gemakkelijker. Op internet vind je diverse verkooppunten van de Big Green Egg en de handige accessoires. Als aanhanger van de Big Green Egg mogen deze accessoires bij jouw thuis niet ontbreken.

 

Soorten accessoires

Je kan het zo gek niet bedenken of alles wat maar handig is voor het gebruiken van de Big Green Egg is verkrijgbaar. Ze zijn er natuurlijk aanmaakblokjes en aanmaakwol, maar er is zelfs een aszuiger. Ook zijn diverse tools beschikbaar die de bereiding van jouw voedingsmiddelen gemakkelijker maken en bovendien smaakvoller. Als accessoire is er bijvoorbeeld een druippan, genaamd ‘ConvEGGtor’, welke vet en vleessappen opvangt. Of wat te denken van een kookboek ‘The Big Green Egg Book’ vol tips en recepten.

 

Nog meer opties…

Of wat dacht je van de ‘EGGmitt’ een handschoen, die gemaakt is van onder andere aramidevezels. Dit materiaal wordt in de ruimtevaart gebruikt, omdat het brandwerend en warmte beschermend is.En voor de echte grote liefhebbers van de Big Green Egg met accessoires is er de ‘Big Green Egg Knuffel’ te koop. Dit is geen grap. En laat jij je Big Green Egg altijd buiten staan, omdat je de Big Green Egg namelijk gedurende het gehele jaar kan gebruiken, dan is er een ‘Protect your EGG!’ kabelslot met sirene verkrijgbaar. 

Kortom er is een heel scala aan producten in het assortiment voor jouw Big Green Egg. Deze eeuwenoude kookmethode is in een geheel nieuwe en mooie jas gestoken, en daarnaast zijn dus allerhande accessoires ontwikkelt om meer en meer van deze buitengewone barbecue te genieten.