Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

Waarom kiezen voor Bij Welling Duiven?

Heerlijk uit eten gaan, iets bestellen voor op een feest dat je wil geven of een feest vieren? Dan zit je bij Bij Welling in ieder geval goed. Wat ook nog eens prettig is, is dat ze het hier betaalbaar houden, zodat het voor ieder mogelijk is om een hapje te komen eten. Daarbij kun je rekenen op heerlijk eten, want het is natuurlijk niet voor niets dat het stel gekozen werd als ondernemers van het jaar 2017. Eet een hapje, vier hier je feest en geniet van een drankje. Al met al genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan Bij Welling Duiven.

Als feestlocatie

Een feestje geven dat je liever niet thuis geeft? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je kunt de feestruimte huren (zonder daar uiteraard teveel voor te betalen) en genieten van een zorgeloze avond. Alles wordt tot in detail voor je geregeld, maar uiteraard mogen eigen wensen worden ingebracht. Er is plek voor 100 mensen, dus al je vrienden uitnodigen moet zeker lukken! Bij mooi weer is er een deel van het terras beschikbaar om de ruimte nog wat uit te breiden en te genieten van het heerlijke weer in de zomer. De keuken in combinatie met lekkere drankjes moet zorgen voor een zorgeloze, prettige avond: de ideale manier van een feestje vieren dus.

Catering

Het restaurant omgeving Arnhem is niet alleen een restaurant met feestlocatie, maar biedt ook cateringmogelijkheden. Mocht je zelf een groot feest organiseren en geen stress willen hebben om het eten hiervoor, dan kun je hier terecht. Het restaurant omgeving Arnhem is dus ook uitermate geschikt om hapjes te bezorgen. Er is keuze uit vegetarische hapjes, kaashapjes, vleeshapjes en nog veel meer. Ook voor gehele gerechten zit je hier goed, dus de cateringservice is voor vrijwel ieder feest geschikt. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met ieders budget, dus een scherpe prijs wordt hier geboden.

https://www.bijwellingduiven.nl